Alka dækker ekstraordinært ved den varslede strejke/lockout

Oprettet: 05.04.2018

Har du planlagt ferie, som kan ende med at blive aflyst på grund af den varslede strejke/lockout? Så er der hjælp at hente hos Alka, som har valgt at udbygge deres årsrejseforsikring i dette særtilfælde.

Forsikringsselskabet Alka har tidligere meldt ud, at deres årsrejseforsikring ikke dækker i forbindelse med strejken/lockout'en i april 2018, da det er 'ud over' deres faste betingelser. Men på grund af særligt mange kundehenvendelser, har forsikringsselskabet besluttet, at de alligevel vil gå ind og dække ved aflyste rejser.

Det betyder, at Alkas årsrejseforsikring med afbestillingsdækning dækker helt ekstraordinært, hvis du som kunde må aflyse din rejse, hvis den varslede lockout eller strejke bliver en realitet.

Hvad skal du gøre?
Hvis du som kunde i Alka bliver nødt til at aflyse din ferie på grund af den varslede strejke/lockout, skal du kontakte Falck Global Assistance på telefon 70 27 14 33 - men først, hvis den varslede lockout eller strejke bliver en realitet - og først 24 timer inden din planlagte afrejse.

Det er en betingelse for dækning, at:
-Du som kunde har købt Alkas årsrejse- og afbestillingsforsikring senest den 1. marts 2018.
-Du som kunde har købt din rejse senest den 1. marts 2018.
-Din rejse- og afbestillingsforsikring var i kraft, da rejsen blev bestilt.

Hvad betyder det for dig?
-Alka dækker, hvis konflikten bliver en realitet, og ferien bliver suspenderet, så rejsen må afbestilles umiddelbart før afrejse.  
-Alka dækker dog ikke eventuelle merudgifter, hvis du for eksempel ombooker din rejse nu for at være sikker på at komme af sted. Alka dækker kun udgifter til afbestilling af ferien.

Du kan læse mere på Alkas hjemmeside.

MEDLEM AF MALERFORBUNDET OG ANSAT I DET OFFENTLIGE?

Du kan her på hjemmesiden læse mere om, hvordan du indtil videre skal forholde dig. Og allervigtigst så kan du altid kontakte din afdeling, hvis du er i tvivl eller har brug for hjælp.

Development: Hjemmesider.dk